Muschi vita cu sos gorgonzola

Ingrediente:




4 antricoate de manzat

30g unt

250g smantana pentru gatit

2 linguri smantana normala

20g faina

150g branza gorgonzola

sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Antricoatele se taie mai gros si se fac la gratar,sau la tigaie in putin unt.

Separat se face sosul:se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga smantana pentru gatit plus cele 2 linguri de smanta amestecata cu faina,care se adauga in untul topit. Cand este aproape legat sosul, se adauga branza gorgonzola taiata cubulete,se potriveste de sare si piper si se amesteca bine pana se topeste branza.

Se toarna sosul peste antricoatele de manzat.

Se poate folosii la fel de bine si muschiul de vita,care este mult mai fraged.





Se serveste cu legume sote, sau ciuperci la gratar.

4 comentarii:

  1. Foarte bun trebuie sa fie!
    Eu am planificat pentru azi
    pui cu gorgonzola si abia astept
    sa vad cum iese.
    Sunt o multime de retete grozave aici! Sarmalele cu stevie sunt deja
    la semne de carte, le fac
    cat de curand. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Delicios cu gorgonzola!
    Super blogul ..numai bunatati!
    multe salutari..pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  3. grozav sosul! foarte frumos blogul tau.vroiam sa-i schimb a lui meu fata cu asta ca si a ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Carne vitel, preferabil la gratar + sos cu gorgonzola implica obligatoriu si un vin rosu, dar nu ne-ai spus de care sa luam. O seara buna !

    RăspundețiȘtergere