Ingrediente:
4 antricoate de manzat
30g unt
250g smantana pentru gatit
2 linguri smantana normala
20g faina
150g branza gorgonzola
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Antricoatele se taie mai gros si se fac la gratar,sau la tigaie in putin unt.
Separat se face sosul:se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga smantana pentru gatit plus cele 2 linguri de smanta amestecata cu faina,care se adauga in untul topit. Cand este aproape legat sosul, se adauga branza gorgonzola taiata cubulete,se potriveste de sare si piper si se amesteca bine pana se topeste branza.
Se toarna sosul peste antricoatele de manzat.
Se poate folosii la fel de bine si muschiul de vita,care este mult mai fraged.
Se serveste cu legume sote, sau ciuperci la gratar.
Foarte bun trebuie sa fie!
RăspundețiȘtergereEu am planificat pentru azi
pui cu gorgonzola si abia astept
sa vad cum iese.
Sunt o multime de retete grozave aici! Sarmalele cu stevie sunt deja
la semne de carte, le fac
cat de curand. Multumim.
Delicios cu gorgonzola!
RăspundețiȘtergereSuper blogul ..numai bunatati!
multe salutari..pe curand!
grozav sosul! foarte frumos blogul tau.vroiam sa-i schimb a lui meu fata cu asta ca si a ta.
RăspundețiȘtergereCarne vitel, preferabil la gratar + sos cu gorgonzola implica obligatoriu si un vin rosu, dar nu ne-ai spus de care sa luam. O seara buna !
RăspundețiȘtergere