Piept de pui umplut Cipriot


Ingrediente:
1 piept de pui mai mare dezosat
3 bucati rosii uscate
1 lingura patrunjel proaspat tocat
1 lingurita busuioc tocat marunt
100g branza feta de capra
sare si piper
coaja rasa de la 1 lamaie
2 catei usturoi pisati
Mod de preparare
Tocam marunt toate ingredientele,le amestecam bine cu verdeata,apoi le asezonam cu putina sare,(daca branza este sarata nu mai punem sare),piper,coaja de lamiae si usturoiul zdrobit..
Pieptul de pui se taie in doua,in fiecare jumatate se face un buzunar in care punem umplutura.Presam bine pieptul sa nu iasa amestecul.Punem putin ulei intr-o tigaie si punem pieptul umplut cu pielea in jos,se lasa cateva minute sa se rumeneasca,apoi il intoarcem si acoperim pieptul cu o bucata de hartie pergament umeda pe post de capac si lasam pe foc 10 minute,apoi intoarcem pieptul si mai lasam 10 minute pana se patrunde ,dar carnea sa fie totusi suculenta.
Se serveste cu orice fel de garnitura va place.Eu am folosit cartofi  la cuptor.





10 comentarii:

  1. Sarbatori pascale fericite alaturi de toti cei dragi tie !

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte buna reteta! Silvioara imi place noua fata a blogului...un sfat daca ar fi sa pui data postari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Votat din nou la cele doua categorii din concurs...Pupici si multa bafta...

    RăspundețiȘtergere
  4. Un premiu te asteapta la mine pe blog, pe care ti-l ofer din tot sufletul.
    Te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  5. mmm. ce minunatie. asta d aopera de arta si inca placere gastronomica. ah da as da toti banii castigati la Premier league pentru o sotie care ar putea doar pentru mine asemenea minunatii)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vad ca si tu ai un mesaj de la nicu, cine o fi asta?
    Hai ca e timpul sa mai treci si tu pe aici!
    Ai pe blogul meu o provocare la o leapsa! Te rog sa vii s-o ridici!
    Te pupic!

    RăspundețiȘtergere
  7. Silvia arata minunat pieptul de pui.
    Te astept la leapsa, te pupic.

    RăspundețiȘtergere
  8. SILVYE ,....tu te-ai suparat pe blogul asta ??? Nu e pecat de el ???
    Hai curaj,ca ai asa retete minunate !!!
    Te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere