PULPE DE PUI CU SOS DE ARAHIDE
Timp de preparare:
1 ora si 20 de minute
Ingrediente:
5 pulpe de pui
1 carnacior semi afumat
5-6 ciuperci champinion(sau chinezesti)
sare si piper dupa gust
1 mana de arahide prajite
4-5 catei de usturoi tocati marunt
Pentru sos:
1 lingura unt de arahide
1 lingurita ulei de susan
2 linguri sos de soia dulce
1 lingura miere
un praf de sare si unul de piper
Mod de preparare:
Pulpele de pui se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,sau ce vreti.Se condimenteaza cu sare si piper,se adauga cateii de usturoi taiati marunt,carnatul taiat bucatele si ciprecile taiate in patru.Apoi se pregateste sosul ,amestecand toate ingredientele la un loc si il diluam cu 200ml de apa.Turnam sosul peste pulpe,adaugam si arahidele,apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preancalzit la 200gC pentru 30 de minute.Apoi scoatem tava din cuptor,dam folia la o parte si mai lasam pulpele inca 15-20 de minute sa se rumeneasca frumos.Se pot servi cu o garnitura de taitei din faina de orez,orez simplu sau cartofi natur.Dupa preferinta.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu