Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
1kg coasta afumata
2-3 morcovi
1 patrunjel radacina
1 pastarnac radacina
1 ceapa uscata
1 legatura ceapa verde
½ telina
2 ardei grasi
2-3 rosii(sau o cutie rosii in suc )
2 l apa
1 l bors proaspat
2 oua
1 legatura leustean
Mod de preparare: Se portioneaza coasta,apoi se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu o spumiera.Se lasa sa fiarba la foc mic sau in oala sub presiune(eu folosesc oala sub presiune).Dupa ce a fiert coasta pe treisferturi se adauga zarzavatul tocat cubulete si sarea dupa gust.Se lasa sa fiarba pana ce carnea este bine facuta,apoi se adauga rosiile se mai lasa 5-10 minute sa fiarba si se adauga borsul..Cine prefera poate aduga si putina fidea. Se drege cu zdrente de ou si leustean.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu