Rondele de rechin in crusta de mustar





Ingrediente:
4 rondele rechin
1 lingurita mustar clasic
1 lingurita maioneza de soia(sau clasica)
1 lingurita sos dijonnaise
sare si piper
zeama de la o lamaie
ulei de masline pentru uns tava
Mod de preparare:
Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza o pasta.Cu aceasta pasta se unge pestele.
Se pune hartie de pergament intr-o tava de aragaz,se unge cu ulei de masline,se aseaza pestele,se condimenteaza cu sare si piper si zeama de lamaie,apoi se unge pestele uniform cu sosul de mustar.Se baga in cuptorul incins pentru 30 de minute.Se poate servi cu o garniture din orez sau legume fierte in abur.Eu l-am servit cu beby carot.

2 comentarii:

  1. Silvioara sunt delicioase...........felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am trecut prin bucataria ta, am de gand sa fur niste retete si sa le probez pe cei din casa sambata, daca iese bine fac cinste cu inca trei postari de bucurie si artificii...

    RăspundețiȘtergere