Ingrediente:
• 1 pachet tortelloni alla carne
• 2 linguri ulei de masline
• 1 cutie sos de rosii-400g
• 200ml smantana pentru gatit
• 2 catei de usturoi zdrobiti
• busuioc proaspat cateva frunze
• oregano proaspat sau uscat
• sare si piper dupa gust
• parmezan ras sau cascaval
Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o craticioara se pun 2 linguri ulei de masline,se adauga usturoiul zdrobit si se lasa 3-4 secunde sa-si lase aroma,apoi se scot.Se adauga sosul de rosii si condimentele.Se lasa sa dea 2-3 clocote,apoi se adauga smantana pentru gatitsi .Se amesteca pana se omogenizeaza,apoi se toarna sosul peste paste.Se servesc fierbinti cu parmezan ras sau cascaval,dupa gustul fiecaruia.
preferatele fetitei mele,eu pun unt la prajit,adug 2lg.de smantana mari si apoi pun pastele sunt foarte bune
RăspundețiȘtergere