Ingrediente:
700g muschi de manzat
1lingura ulei
1 lingurita unt
100ml vin rosu
200ml suc de rosii
1 lingura sos de soia
4-5 catei de usturoi
200ml smantana pentru gatit
sare si piper
1 lingurita zahar brut din trestie de zahar
1 lingurita faina de orez sau amidon
Mod de preparare:
Se taie carnea cubulete,apoi se pun intr-o cratita in care am pus uleiul si untul.Se lasa cat sa se rumeneasca putin sa prinda o crusta,apoi se adauga supa de carne sau apa cat sa le acopere.Se fierbe la foc mic pana este aproape gata,apoi se adauga vinul,zaharul si sucul de rosii si se mai lasa sa fiarba pana ce carnea este facuta bine.Se condimenteaza cu sare si piper,apoi se adauga smantana pentru gatit,sosul soia si usturoiul tocat marunt,se lasa sa dea cateva clocote apoi se adauga faina de orez (sau amidonul) dizolvata in putina apa rece.Se lasa 3-5 minute pana ce sosul s-a ingrosat.Se serveste alaturi de piure,cartofi natur sau orez,impreuna cu o salata dupa gustul fiecaruia.
Ai tacut pana acum si acum ma faci sa salivez la toate retetele!
RăspundețiȘtergereDelicos!
Mersi mult Mari.Te pup.
RăspundețiȘtergere