Chiar daca primava ne mai amana putin cu vremea frumoasa, anul acesta 1 martie a avenit cu un martisor deosebit pentru mine si Nico,invitatia de a gati alaturi de Chef Cezar la Euforia Cuisine.
A fost cu siguranta o experienta inedita, ne-am simtit excelent, am ras, am gatit si am mai aflat cateva secrete culinare de la un profesionit in gastronomie.
Cezar este un tip jovial, natural si deschis, in compania lui am reusit sa trecem de emotiile camerelor de luat vederi, si sa petrecem o dupa-amiaza frumoasa in bucatarie, unde eu am pregatit o tarta cu branza si fructe de padure.
A fost cu siguranta o experienta inedita, ne-am simtit excelent, am ras, am gatit si am mai aflat cateva secrete culinare de la un profesionit in gastronomie.
Cezar este un tip jovial, natural si deschis, in compania lui am reusit sa trecem de emotiile camerelor de luat vederi, si sa petrecem o dupa-amiaza frumoasa in bucatarie, unde eu am pregatit o tarta cu branza si fructe de padure.
Felicitari pentru emisiune, sa nu uiti sa ne spui cand va fi difuzata.
RăspundețiȘtergereFelicitari Silvioara pentru emisiunea la care ai participat!
RăspundețiȘtergereFelicitari, urmarind emisiunile de pe Euforia Cusine cu siguranta va vom vedea acolo!
RăspundețiȘtergereSilvia, mare bucurie sa va am printre prietenele mele si pe tine si pe Nico, va falicit, declar asa cum am mai facut-o ca sunt tare mandra de voi, va imbratisez cu drag.
RăspundețiȘtergereFelicitari!
RăspundețiȘtergereLa multi ani de 8 Martie!
Silvye ma bucur mult pentru voi doua si va felicit din suflet .
RăspundețiȘtergereBravo voua !
Asta da Martisor....
Pentru asa o isprava, meriti un premiu!
RăspundețiȘtergereTe asteapta pe blogul meu!
Pupici!
Felicitari, si de la mine ai un premiu virtual, pupici.
RăspundețiȘtergere