PLACINTA DE CARNE CU CARTOFI SI PASTARNAC






Ingrediente:

900 g carne tocata de manzat
2 linguri ulei
2 catei de usturoi pisat
4 linguri pasta de tomate
3 linguri sos worcesterhire
Pentru stratul de carofi:
1,4 gk cartofi
300 g pastarnac
4 linguri lapte
50 g cascavalras
1 legatura partrunjel tocat
2 linguri parmeza ras(sau dupa preferinta)

Mod de preparare:
Se pune la incalzit uleiul intr-o tigaie,adaugati ceapa si usturoiul sa se inmoaie timp de 3-4 min.Adaugati carnea tocata si caliti timp de 10 min,apoi turnati pasta de rosii si sosul worcesterhire si adaugati sarea si piperul si se tine la foc pana scade zeama.
Se face pireul din cartofi si pastarnac in care se pune untul si laptele iar la sfarsit cascavalul ras si patrunjelul.
Ungeti un vas termorezistent si puneti pe fund un strat subtire de pireu,adaugati carnea iar la sfarsit puneti restul de piure si presarati 2 linguri de parmezan ras.
Se coace timp de 30 min pana se rumeneste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu