Rondele de rechin in crusta de mustar





Ingrediente:
4 rondele rechin
1 lingurita mustar clasic
1 lingurita maioneza de soia(sau clasica)
1 lingurita sos dijonnaise
sare si piper
zeama de la o lamaie
ulei de masline pentru uns tava
Mod de preparare:
Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza o pasta.Cu aceasta pasta se unge pestele.
Se pune hartie de pergament intr-o tava de aragaz,se unge cu ulei de masline,se aseaza pestele,se condimenteaza cu sare si piper si zeama de lamaie,apoi se unge pestele uniform cu sosul de mustar.Se baga in cuptorul incins pentru 30 de minute.Se poate servi cu o garniture din orez sau legume fierte in abur.Eu l-am servit cu beby carot.

Creveti cu sos de smantana







Ingrediente:
500g creveti congelati
3 catei usturoi
1 fir de usturoi verde
2 linguri smantana
100ml smantana de gatit
2-3 cuburi branza topita
sare si piper dupa gust
1 lingurita unt
Mod de preparare:
Usturoiul tocat marunt se caleste in lingurita de unt impreuna cu branza topita,se sezoneaza cu sare si piper,apoi se adauga cele 2 feluri de smatana.Se lasa pe foc mic pana ce s-au topit cuburile de branza.Separat se inabusa crevetii asa congelati intr-o lingurita de unt timp de 5 minute,apoi se adauga in sosul de smantana.Se servesc fierbinti alaturi de paine prajita.