Pachetele de primavara


Pentru umplutura:


1/2 varza mica alba

2 morcovi potriviti ca marime

1 ardei gras rosu

1 ardei gras galben

2-3 catei de usturoi

3-4 felii sunca sau 300 gr carne tocata de pui

½ fir de praz l

4-5 ciuperci asortate

3-4 linguri sos soia

300 ml ulei pentru prajit

sare si piper dupa gust

1 pachet foi de placinta subtiri

Mod de preparare:

Intr-o tigaie tip woc,se pune la incins 2-3 linguri de ulei,apoi

se pune la calit carnea de pui sau sunca, pana este gata carnea.



Se adauga morcovii, varza,prazul,usturoiul,ciupercile si ardeii taiati fideluta, piperul si sosul de soia, se fierbe totul cam un minut la foc puternic,pana s-a evaporat tot lichidul.

Desfacem foile si taiem patrate aproximativ egale.



Punem cam 2 ligurite de umplutura aproximativ pe mijloc. Se suprapun putin colturile laterale pe diagonala, partea dinspre voi se uneste cu colturile suprapuse si rulam. Se incinge bine uleiul si se prajesc rulourile pana devin aurii.,atentie ca se prajesc foarte repede.Apoi le scoatem si se pun pe un prosop de hartie sa eliminam excesul de grasime.


Se servesc alaturi de un sos dulce acrisor.
Sos dulce acrisor:


3 linguri otet din orez sau vin

3 linguri zahar brut

2 linguri sos de rosii

2 linguri sos de soia

Zeama de la 2 portocale

1 lingura ulei de susan sau ce va place

1 lingurita amidon

5-6 linguri de apa

Se amesteca toate ingredientele,apoi se pune putin la foc pana ce sosul se ingroasa.

Un comentariu:

  1. Wow, awesome blog format! How long have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The total glance of your site is great, as smartly as the
    content!

    Visit my blog dieta daneza pareri

    RăspundeţiȘtergere