DORADA LA GRATAR CU LEGUME

Ingrediente:


2 bucati Dorada
sare si piper dupa gust

zeama de lamaie

legume asortate

1 ardei gras

4-5 ciuperci

1 dovelcel mai mic

1 ceapa rosie



Mod de preparare:

Pestele se curata si se spala bine,apoi se usuca cu ajutorul unui prosop de hartie.Se pune gratarul la incins,se aseaza pestele,se condimenteaza cu sare si piper si zeama de lamaie.Se face bine pe ambele parti.Pe gratar langa peste se pune ceapa taiata sa se faca si ea.Coapta pe gratar este forte dulce si gustoasa.Intre timp pregatim legumele:Intr-o tigaie woc se pune putin ulei la incins,apoi adaugam legumele taiate in forma dorita,le facem la flacara mare cateva minute.Se serveste pestele alaturi de garnitura din legume.

2 comentarii:

  1. Indiferent care este numele lui, e vorba despre pestisor, daca este pe gratar si cu ceva legume langa este super-ok. O seara buna !

    RăspundețiȘtergere