Timp de preparare:
1/2 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
400g file de somon afumat
250g urda proaspata
4 fire ceapa verde
500g andive
1 lamaie
50ml ulei de masline
1 leg.marar
1 lingurita rasa de chimen macinat
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Amestecati intr-un castron urda cu ceapa taiata marunt, adaugati chimenul macinat, coaja de la jumatate de lamaie, 3-4 linguri de ulei, mararul tocat fin, sare si piper dupa gust. Omogenizti bine compozitia. Intindeti amestecul de urda pe fileurile de peste si rulati. Taiati rondele potrivite ca marime. Se curata si spala andivele, apoi se stropesc cu un amestec facut din uleiul ramas, zeama de lamaie, marar tocat, sare si piper. Serviti rulada se somon cu salata de andive si rondele de paine prajita
Foarte buna reteta..........combinatia de peste cu andive este pe placul meu,amandoua placandu-mi tare mult.
RăspundețiȘtergereTe pup,Silvioara!