Rulada cu spanac ciuperci si branza de vaci

Pentru aceasta reteta m-am inspirat din retetele lui Medi.
Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate redusa)


Ingrediente:


450g spanac congelat
500g ciuperci proaspete
350g branza dulce de vaci
2 legaturi ceapa verde
1 legatura marar proaspat
1 legatura patrunjel proaspat
3-4 linguri ulei de masline
5 linguri faina
8 oua
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
 Se lasa spanacul la dezgetat intr-o strecuratoare.Se pune uleiul intr-o tigaie care se pune pe foc,apoi ciupercile de toaca cubulete si se pun la calit ,se adauga spanacul scurs si tocat,verdeata tocata marunt si ceapa verde tocata si ea marunt(eu am folosit doar frunzele verzi de la ceapa)se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se lasa pe foc pana scade toata zeama.Se lasa la racit.Separat de amesteca branza de vaci cu 6 oua si 5 linguri de faina,apoi amestecul de branza se incorporeaza in spanacul cu ciuperci.Se omogenizeaza bine.Se ia o forma rotunda (sau puteti folosi ce forma va place)se tapeteaza cu hartie pergament si se toarna amestecul.Deasupra se toarna 2 oua batute bine.Se da la cuptorul preancins la 190gC pana se rumeneste.Se lasa sa se raceasca,apoi se poate servi. Pofta buna.

Un comentariu:

  1. Silvioara,nici nu poti sa-ti inchipui cat de mult ma bucur ca ai testat aceasta reteta si ca ti-a placut.Este adevarat ca i-ai adus multe imbunatatiri ,sunt convinsa ca este delicioasa.

    RăspundețiȘtergere