Mazare noua cu carne de manzat

Ingrediente:




1 ½ mazare noua

500g carne de manzat

1 lingura ulei

1 legatura ceapa verde

1 legatura marar proaspat

1 lingura pasta de tomate

sare dupa gust

1 lingura zahar-optional

1 lingurita faina de orez



Mod de preparare:



Se taie carnea bucatele si se rumeneste in ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se amesteca putin,se toarna apa sau supa de carne,se potriveste de sare.Se lasa sa fiarba acoperit cu capac si cu focul mic pana ce carnea este aproape facuta.Se adauga mazarea si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute.Se pune pasta de tomate si lingurita de faina de orez diluata cu putina apa sa se ingroase sosul.Se mai lasa pe foc 5 minute,apoi(cine doreste poate adauga zahar) se adauga mararul proaspat tocat.

Un comentariu:

  1. Ce buna e mazarea...miamii, insa carnea de manzat fiarta asa mai multa vreme nu se intareste? Trebuie sa incerc ...O zi frumoasa in continuare

    RăspundețiȘtergere