Muschiulet de porc impletit


Ingrediente:


1 muschiulet de porc

1 carnacior afumat de vita

1 fir de usturoi verde

2-4 bastonase cascaval afumat

3-4 catei de usruroi sau un fir de usturoi verde

sare si piper dupa gust

putin cimbru

2-3 frunze de salvie proaspete

2-3 ace de rozmarin proaspat

1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc bine impreuna cu uleiul de masline.

Se taie muschiuletul pe lung in doua,fara a se patrunde pana la capatul gros,se lasa 2 cm. Se ia carnaciorul afumat, firul de usturoi si se impleteste o coada,iar prin lateral se adauga bastonasele de cascaval. Se condimenteaza cu amestecul pregatit anterior si se frige pe gratarul incins,pana este rumenit si patruns bine.Sau cine prefera il poate baga la cuptor.Se serveste alaturi de o garniture de cartofi si salata ,sau dupa preferinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu