Lasagnette cu sos de carne


Ingrediente:

300g carne de manzat
250g paste-lasagnette
1 ceapa rosie
4-5 tije telina
1 ardei capia
2 rosii
150ml suc de rosii
2 catei de usturoi
oregano si busuioc-optional
sare si piper
2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare;

Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete sau la robot si se pune la prajit,cat sa capete o culoare aurie,apoi se adauga legumele tocate marunt se pune o ceasca de apa si se lasa la foc mic pana se evapora toata apa.Apoi  adaugam sucul de rosii si se condimenteaza dupa gust.Se lasa la foc mic pana ce sosul s-a ingrost.Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Se servesc fierbinti impreuna cu sosul de carne si rosii.Cine doreste poate adauga si putin parmezan ras.

4 comentarii:

  1. Salut, am publicat interviul:
    http://bucataras.ro/articole/11218/interviurile-bucataras-silvi0ara.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac lasagnettele tale!
    mi-ai dat o idee ce sa fac pentru diseara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Silvia ma bucur ca am reusit in final sa intru la tine pe blog. O perioada mi se incarca foarte greu si mi se bloca. Acum vad de ce ... ai schimbat multe. E foarte frumos asa. Te invit la un premiu la mine pe blog, oferit cu mare drag http://alinavsavin.blogspot.com/2010/10/premiu-virtual.html Ai venit din concediu? Am o datorie de onorat. Pupici si sper sa ne vedem .... intr-o zi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Silvioara, nu mai ai timp de blogherit?
    Daca vezi totusi mesajul, te invit sa ridici cateva premii de pe blogul meu!

    RăspundețiȘtergere