Muschi de porc umplut cu crema de leurda


Ingrediente:
2 muschi de porc
1 legatura leurda
200g crema de branza
sare si piper
Prntru sos:
200ml smantana pentru gatit
200g ciuperci
2-3 fire leurda
 Mod de preparare:
Se ia muschiul,se taie pe lungime si se bate usor sa nu il stricam.Asezonam cu sare si piper.Amestecam crema de branza cu putina sare,piper si leurda taiata marunt.Asezam pe lungimea muschiului crema,apoi il rulam si il legam cu sfoara alimentara.Luam o folie de aluminiu,o ungem cu putin ulei,presaram sare si piper si il infasuram bine,iar capetele le strangem bine.Asezam rulada intr-o tava si dam la cuptrorul preancins pentru 35-40 de minute.Cat tim se face carnea pregatim un sos simplu.Taiem ciupercile si le calim in putin ulei,iar cand s-a evaporat toata apa lasata de ciuperci,adaugam smantna si firele de leurda tocate marunt.Le servim impreuna cu o garnitura de orez .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu