Timp de preparare:
1 ora si 10 minute
Ingrediente:
3 buc pastrav proaspat
1 lamaie-zeama
sare si piper dupa gust
100g ciuperci asotrate
2 morcovi
1 dovlecel mic
1/2 ardei gras rosu
½ ardeigras verde
6-7 buchetele brocoli
ierburi aromatice(salvie,roamarin)
1 rosie
100ml vin alb
3 felii lamaie
3linguri ulei de masline
Mod de preparare
Se curata si se spala pestele.Legumele se spala si ele si se taie rondele,ciupercile se pun intregi.Intr-o tava de yena ,se aseaza pestele .Se stropeste pestele cu zeama de lamiae si ulei.Se pun o parte din legume,inclusiv cateva felii de lamaie in burta pestilor.Restul se imprastie uniform in tava pe langa pesti.Se condimenteaza cu condimente speciale pentru peste.Pe suprafata pestilor se aseaza cate o felie de lamaie si rondele de rosii.La sfarsit se pun verdeturile.Se adauga vinul si se da la cuptorul incins la 200gC timp de 20-30 de minute.Pestele trebuie acoperit cu folie de aluminiu.Cand au trecut cele 20 de minute,se indepartaza folia si se mai da la grill circa 10-15 minute pentru a se rumeni.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu