Timp de preparare:
50 de minute
Ingrediente:
500g ciuperci pleurotus
500g ciuperci champinion
3 cepe rosii
4-5 catei de usturoi
300g carnati semiafumati
2-3 linguri ulei de masline
2 linguri pasta de tomate
sare si piper dupa gust
putin ienibahar macinat
1 legatura marar verde
Mod de preparare:
Intr-o cratita se pune uleiul ,apoi se aseaza pe foc.Se taie carnatii rondele si se calesc.
Ceapa se taie rondele si se adauga in cratita peste carnati.
Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute.
Se adauga 2 pahare de apa, si se lasa sa fiarba pana ce se topeste bine ceapa.Apoi se adauga ciupercile taiate ,si se mai lasa la foc 15-20 de minute.Se adauga pasta de tomate si usturoiul tocat marunt.Se mai lasa 5 minute sa fiarba,apoi se adauga mararul proaspat tocat.
Se serveste cu mamaliguta.Sau dupa preferinta, alaturi de pulpe de pui la cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu