Rulada din muschi de porc

Ingrediente:


1muschiulet de porc

3 fire ceapa verde

4-5 frunze busuioc poroaspat

1 lingura pasta hrean

1 ou

1 lingura pesmet alb

200g carne tocata vita

130g branza gorgonzola sau cascaval

5-6 ciupercute brune

sare si piper dupa gust



Mod de preparare:

Carnea se amesteca cu oul,ceapa tocata marunt,sosul de hrean,pesmetul,busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper.Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele.

Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime,apoi se taie usor pe mijloc,cu grija sa nu il despicam,apoi se bate bine ca pentru snitel,punand deasupra o folie de plastic.Se bate pana se obtine o felie subtire si uniforma.

Se pune pe masa de lucru o folie de aluminiu,se unge cu ulei de masline se presara sare si piper si 1/2lingurita cimbru proaspat tocat.Se aseaza felia de snitel,iar deasupra se pune carnea tocata,se intinde frumos pe toata suprafata,apoi se pun bucatele de branza la mijlocul ruladei,iar deasupra se aseaza si palariile de la ciupercute.Se ruleaza pe lungime in folia de aluminiu,rasucind bine capetele foliei.Rulada se aseaza intr-o tava in care adaugam 300ml apa.Se da la cuptorul preancins la 230gC pentru 25-35 de minute.Se scoate,se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa in tava inca 5-10 minute sa se rumeneasca.Se servete cu garnitura din cartofi noi la cuptor,sau dupa preferinta.

2 comentarii:

  1. arata foarte bine eu o fac umpluta cu spanac,o am la aperitive trebuie sa pun poze separat,si reteta,felicitari!,ai un blog frumos

    RăspundețiȘtergere
  2. in weeckend ne mutam cu familia in bucatarie sa experimentam, sper sa si reusim ce vedem aici!macar asa , cat decat!

    RăspundețiȘtergere