Ostropel de pui

Ingrediente:




2 pulpe de pui

2 aripi de pui

4-5 catei de usturoi

sare si piper dupa gust

2 linguri pasta de tomate

2-3 linguri ulei

1 lingurita faina de orez



Mod de preparare:



Pulpele se spala se curate de piele si se taie in doua.Intr-o cratita se pune uleiul si se pun la rumenit pulpele si aripile.Cand bucatile de pui sau rumenit se adauga apa sau supa de pui cat sa le acopere.Se lasa la foc mic acoperite cu un capac sa fiarba carnea.Cand carnea este gata facuta se adauga pasta de tomate amestecata cu faina si se toarna peste pui,se condimenteaza cu sare si piper si usturoiul taiat marunt.Se mai lasa pe foc sa fiarba cateva minute pana se ingroasa sosul.Se poate servi alaturi de un piure de cartofi sau orez,impreuna cu o salata de cruditati.

Un comentariu:

  1. Yummi si eu obisnuiesc sa fac ... si cu mamaligutza ... ai mei copii sunt innebuniti ...

    RăspundețiȘtergere