RULOURI DIN PIEPT DE PUI


Ingrediente:
1piept de pui fara piele si dezosat
4 felii mozzarella
4 bucati carnaciori afumati
4 felii prosciutto crudo
sare si piper dupa gust
2 oua
2 linguri faina
1 lingura apa rece
ulei pentru prajit

PREPARARE:
Pieptul de pui se taie in 4 bucati,fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele ,avand grija san nu il zdrobim,pentru a evita acest lucru,asezan o folie de plastic peste pui.Asezonam cu sare si piper.
Apoi se aseaza pe fiecare felie de pui cate o felie de sunca,apoi o felie de mozzarella si cate o bucata de carnacior.Se ruleaza puiul si se ficseaza cu o scobitoare.
Din oua,apa si faina facem un aluat ca pentru clatite,adaugam sare si piper dupa gust.Punem o tigaie la incins cu ulei,apoi tavalim rulourile mai intai prin faina,apoi prin aluatul din oua si le punem la prajit in uleiul incins,pana se rumenesc frumos si devin aurii.Le scoatem pe un servet de hartie sa eliminam excesul de ulei,apoi pot fi servite alaturi de o garnitura din catrofi natur si castraveciori acrii.Sau chiar asa simple,sunt foarte gustoase.

5 comentarii:

  1. Buna Silvie,
    Ii spuneam mai demult lui Sidy, ca ar trebui adunate retetele noastre(hop si eu) intr-o carte de bucate, chiar si in format electronic/pe un CD DVD. Cred ca ar fi un mare succes.
    Am trecut un pic prin blog, am mai aranjat cate ceva. Daca ai mai observat ceva in neregula da-mi un mesaj, pe mess sau email, cum vrei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata minunattt !!! O sa le incerc saptamana asta ! 50 de furculite de la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. "Stafeta prieteniei" te asteapta la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one
    else know such detailed about my difficulty. You're wonderful! Thanks!

    Feel free to visit my web-site - dieta daneza originala

    RăspundețiȘtergere