Ciorba din coasta afumata

Timp de preparare:


1 ora si 30 minute (complexitate redusa)



Ingrediente:

1kg coasta afumata

2-3 morcovi

1 patrunjel radacina

1 pastarnac radacina

1 ceapa uscata

1 legatura ceapa verde

½ telina

2 ardei grasi

2-3 rosii(sau o cutie rosii in suc )

2 l apa

1 l bors proaspat

2 oua

1 legatura leustean



Mod de preparare: Se portioneaza coasta,apoi se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu o spumiera.Se lasa sa fiarba la foc mic sau in oala sub presiune(eu folosesc oala sub presiune).Dupa ce a fiert coasta pe treisferturi se adauga zarzavatul tocat cubulete si sarea dupa gust.Se lasa sa fiarba pana ce carnea este bine facuta,apoi se adauga rosiile se mai lasa 5-10 minute sa fiarba si se adauga borsul..Cine prefera poate aduga si putina fidea. Se drege cu zdrente de ou si leustean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu